Loading...
AMBER VAN DER ZALM

AMBER VAN DER ZALM

Interieuradviseur / stylist

”Mijn inspiratie haal ik uit de natuur. De kleur van de zee, zand, kiezels en schelpen, ik raak er niet op uitgekeken. Het is voor mij een perfecte kleurbasis voor je interieur.”

WELKOM
Ik ben Amber van der Zalm en ik woon in Den Haag. Ik ben dol op het strand, de bergen, reizen, fotograferen en alles wat met interieur te maken heeft!

Achtergrond
Vanuit mijn passie voor wonen ben ik een opleiding interieurstyling gaan volgen aan de Interieur Academie in Den-Haag. Sinds ik mijn diploma heb behaald ben ik gevraagd voor interieuradvies en stylingopdrachten. Ook ben ik werkzaam geweest als styling-assistent bij verschillende stylingproducties voor het tijdschrift VT Wonen.

Persoonlijke stijl
Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich in een lichte en neutrale basis aangevuld met natuurlijke materialen. Ik zou het omschrijven als een mix van nieuw en industrieel met een kleine etnische touch. Lichte, naturel tinten spelen de hoofdrol, op de voet gevolgd door een vleugje grijs en zwart.

Werkwijze
Ik neem je mee in het grote aanbod van kleuren en filter het palet dat bij je past er moeiteloos voor je uit. Daarnaast speel ik met ruimtes, zodat ze plezierig en natuurlijk aanvoelen en zich voegen naar de bewoners. Hiervoor doe ik inspiratie op over de hele wereld én vlakbij huis. Alles wat om ons heen gebeurt kan ik soepel vertalen en interpreteren naar trends en ontwikkelingen. Zo werken we samen naar een mooi eindresultaat toe.

Met mijn enthousiasme, passie voor wonen, creativiteit en trendkennis, help ik jou met het creëren van een sfeer die bij je past, waar jij je happy voelt! Dus ben je aan het stoeien met je interieur en kun je wat hulp gebruiken? Schroom dan niet om een mailtje te sturen!

Lieve groet,